Καλέστε μας: +30 210 300 6882
|
info@mrsh.gr
Make Roads Safe Hellas

Πρόγραμμα σύγχρονης τηλε-κατάρτισης στο Τατζικιστάν

Η Make Roads Safe Hellas υλοποιεί πρόγραμμα σύγχρονης τηλε-κατάρτισης στελεχών του Οργανισμού «Υoung Generation of Tajikistan» με αντικείμενο την υλοποίηση ερευνών (surveys) για την οδική ασφάλεια και τις μεταφορές.
Read More
Make Roads Safe Hellas

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς

Η Make Roads Safe Hellas ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου εκπαιδευτικών επισκέψεων στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Χανίων. Για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα υλοποιηθεί το πρότυπο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Οδική Ασφάλεια. Καλή αρχή!
Read More
Make Roads Safe Hellas

Δωρεά ενός παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου σε οικογένεια

H Make Roads Safe Hellas στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελεί για την ασφάλεια των παιδιών στους δρόμους, προχώρησε την Τρίτη 25/02/2020 στη δωρεά ενός παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου σε οικογένεια στα Χανιά που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτεί το απαραίτητο αυτό είδος για την ασφάλεια του παιδιού της. Η αποδέκτρια οικογένεια επιλέχθηκε κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας – Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.- ανάμεσα στα φιλοξενούμενα νήπια και βρέφη που φιλοξενεί καθημερινά στους σταθμούς που εποπτεύει. Το κάθισμα παρέδωσε στον κ. Γαβριλάκη Ιωάννη, πατέρα του τυχερού νηπίου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δ. Χανίων και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Ζερβουδάκη Ελένη, παρουσία εκπροσώπου της Make Roads Safe Hellas.
Read More
Make Roads Safe Hellas

Παγκόσμια διυπουργική διάσκεψη για την οδική ασφάλεια στη Στοκχόλμη

Η Make Roads Safe Hellas συμμετέχει στην 3η Παγκόσμια Διυπουργική Διάσκεψη για την Οδική Ασφάλεια στη Στοκχόλμη, Σουηδία 19-20 Φεβρουαρίου 2020. Υποστηρίζει την τεκμηρίωση των θέσεων της EASST κατά τις παρουσιάσεις στα parallel sessions “Enhancing Post-Crash Response” και “Protecting Children and Adolescents”
Read More
Make Roads Safe Hellas

Συμμετοχή σε διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων

Στελέχη της Make Roads Safe Hellas συμμετέχουν σε διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων της EASST και της EBRD για την αναβάθμιση της ασφάλειας των εταιρειών αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων στην Τιφλίδα της Γεωργίας.
Read More
Make Roads Safe Hellas

Επέκταση της συνεργασίας με το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Η Make Roads Safe Hellas με χαρά ανανεώνει και επεκτείνει τη συνεργασία της με το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Στο Μουσείο θα συνεχιστεί η προσφορά του πρότυπου προγράμματος εκπαίδευσης της EASST/MRSH στην Οδική Ασφάλεια. Δυο (2) ακόμα εκπαιδευτές του Μουσείου λαμβάνουν την πιστοποίηση από την MRSH για την υλοποίηση των μαθημάτων.
Read More
Make Roads Safe Hellas

Δωρεά 2 παιδικών καθισμάτων ΜΙΝΙ από το BMW Group Hellas

Το BMW Group Hellas πραγματοποιεί δωρεά 2 παιδικών καθισμάτων ΜΙΝΙ προς τη Make Roads Safe Hellas, με σκοπό τη διάθεσή τους σε οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν το απαραίτητο αυτό είδος για την ασφάλεια των παιδιών τους.
Read More
Make Roads Safe Hellas

Υποστήριξη από το BMW Group Hellas

Το BMW Group Hellas υποστηρίζει τη Διεθνή Εκστρατεία ενημέρωσης της EASST (Eastern Alliance of Safe and Sustainable Transport) και Make Roads Safe Hellas για την ορθή χρήση παιδικών καθισμάτων. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελάτων 2019 συνεργάζεται με τη Make Roads Safe Hellas για να υπενθυμίσει στους πελάτες της τη σημασία της ασφάλειας των παιδιών στο αυτοκίνητο.
Read More
Make Roads Safe Hellas

Τακτική συνέλευση της Make Roads Safe Hellas

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας τακτικής συνέλευσης της Make Roads Safe Hellas. Οι εταίροι και τα μέλη του Οργανισμού συμφώνησαν στους βασικούς άξονες της στρατηγικής και τις προτεραιότητες των δράσεων για το επόμενο έτος
Read More