Σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε για να μειώσουμε τους θανάτους και τους τραυματισμούς από τροχαία ατυχήματα;

Είσαι επιστήμονας;

Σε ενδιαφέρει να υποστηρίξεις τις δράσεις μας και να προάγεις την επιστημονική γνώση σε συνεργασία με διεθνώς καταξιωμένους φορείς και προσωπικότητες;

Χρειαζόμαστε και τις δικές σου γνώσεις και διάθεση για να διερευνήσουμε τα προβλήματα και να τεκμηριώσουμε προτάσεις για λύσεις.

Γιατί το πρόβλημα της Οδικής Ασφάλειας πρέπει να αντιμετωπίζεται τεκμηριωμένα με βάση την επιστημονική γνώση.

Είσαι επιχείρηση;

Σε ενδιαφέρει:
  • η ασφάλεια του προσωπικού σου,
  • η μείωση του κόστους που σου επιφέρουν τα τροχαία ατυχήματα
  • η υλοποίηση δράσεων που αποδεικνύουν την κοινωνική σου ευθύνη στη θεραπεία ενός σημαντικού προβλήματος για την κοινωνία μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις κατάρτισης και βελτίωσης των επιδόσεών σας στην οδική ασφάλεια ή για να σχεδιάσουμε μαζί μια δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) με σημαντικό κοινωνικό όφελος.

Είσαι ενεργός πολίτης;

Οι θάνατοι και τραυματισμοί από τροχαία ατυχήματα σε ανησυχούν και σου δίνουν κίνητρο να βοηθήσεις;

Γίνε μέλος της Make Roads Safe Hellas και την ίδια στιγμή μιας παγκόσμιας προσπάθειας για τη μείωση των θανάτων και σοβαρών τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα κατά 50% έως το 2030.

Μπορείς επίσης να εγγραφείς στον κατάλογο των εθελοντών της Make Roads Safe Hellas και να υποστηρίξεις μια από τις επόμενες δράσεις μας.

Μπορείς τέλος να συνεισφέρεις ένα μικρό χρηματικό ποσό στον Οργανισμό μας. Θα μας είναι χρήσιμο για να χρηματοδοτήσουμε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και να αυξήσουμε την απήχησή μας στην ελληνική κοινωνία αλλά και την πολιτεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Στείλτε μας μήνυμα!

Σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε για να μειώσουμε τους θανάτους και τους τραυματισμούς από τροχαία ατυχήματα;​ Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε.

Email: info@mrsh.gr
Phone: +30 210 300 68 82